BOOK MØDER & KONFERENCER

Læs mere

 

BOOK MØDET ELLER KONFERENCEN I DAG!

Leder du efter et sted at holde din næste konference? Så hold den hos Rungstedgaard i Nordsjælland. Vores konference og mødepakker sikrer dig at du ikke behøver at bekymre dig om andet end selve din konference - Rungstedgaard tager sig ganske enkelt af alt det andet. Vi sørger blandt andet for lokaler, forplejning samt AV og IT-udstyr og er der noget der driller, så sørger vi også for teknisk assistance. 

Læs mere

Den uforglemmelige fest

Læs mere

VI ELSKER ALLE SLAGS FESTER

Hos Rungstedgaard elsker vi en god fest, hvor stemningen er i top, maden er lækker, gæsterne er skønne og omgivelserne er fantastiske. Derfor ønsker vi også at hjælpe jer på vej mod den perfekte fest, men er vi godt klar over at mennesker og behov er forskellige. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at sammensætte den rigtige festoplevelse for dig og dine gæster. 

Læs mere

Følg os på instagram & facebook

Det er altid dejligt at være på Rungstedgaard, det er flotte rammer og søde mennesker der giver god service. Der er styr på tingene og god fleksibilitet. Sofie Lorentzen, DTU.

Det' måden vi gør det på

Læs mere

DET LILLE EKSTRA

På Rungstedgaard tror vi på, at „det lille ekstra“ gør en forskel. Vi lytter til vores gæster, både før de ankommer, og mens de er hos os. Vi har det nemlig bedst med, at gæsterne føler sig hjemme, selvom konferencen eller festen holdes ude. I sidste ende handler det om mennesker. Både vores gæster og os, der arbejder her. 

Læs mere

LAST MINUTE MEETING

Læs mere


KØB EN STOL!

Har I brug for at holde et impulsivt møde eller måske blot brug for en arbejdsdag i andre omgivelser - så er I altid velkommen til at kigge forbi og "købe en stol" på dagen. I skal ikke booke i forvejen, blot kigge forbi.

Henvend jer i receptionen, find jeres yndlingsplads et sted i huset og slå jer ned...

Vi kan ikke garantere 100% arbejdsro, da eget mødelokale ikke er inkluderet, men vi kan garantere inspirerende og professionelle omgivelser...

Læs mere