Gastronomi

Dagens måltider

MORGENMAD

Hver morgen serverer vi Rungstedgaards store morgenbuffet med et kæmpe udvalg af lækkert bagværk, friskrørte yoghurter, hjemmeristet mysli, pandekager, stegte krydderpølser, æg i forskellige anretninger og juices der sammen med vores friskbryggede kaffe og te med garanti vil få selv den mest morgentrætte gæst til at kvikke op og møde dagens udfordringer med et smil.
 

  • hverdage fra kl. 7.00 - 9.30
  • lørdag fra kl. 7.00 - 10.00
  • søndag fra kl. 8.00 - 10.00


FROKOST

Til frokost serveres en buffet med en delikat blanding af danske, udenlandske og klassiske retter, koldt og varmt, sødt og salt, mildt og stærkt. Der er noget for enhver smag, og alle vores delikatesser er helt og aldeles hjemmelavede. Samtidig byder vi hver dag på dagens sunde tilskud i form af en kalorielet ret, der varierer fra dag til dag - et tiltag rettet mod at tilgodese den store efterspørgsel på sund kost. (Gælder kun konferencegæster)


MIDDAG

Når aftenen falder på, og det bliver tid til dagens sidste måltid, så fremtryller vores køkken en sublim velsmagende menu sammensat af sæsonens bedste råvarer, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne gane. Det er den perfekte afslutning på en lang dags strabadser. (Gælder kun konferencegæster)


DET' MÅDEN VI FORKÆLER JER PÅ!