Gastronomi

Vores køkken

Vores køkken har en meget enkel filosofi. Smagen skal være i centrum og kun de bedste af sæsonens råvarer bliver brugt i madlavningen. 

Vores team af engagerede kokke jongelere dagligt med alt fra "det lille ekstra" til frokostbuffeten til de helt store og sublime madoplevelser ved vores større weekendselskaber.

Alt laves fra bunden, og køkkenet har udviklet en række spændende delikatesser, som regnes for klassikere blandt vores stamgæster, f.eks. de friskrørte yoghurter med hjemmeristet mysli på morgenbuffeten, den moderne hønsesalat på frokostbuffeten eller den skønne og iskolde rabarbersuppe til dessert...

Køkkenet elsker at blive udfordret og sætter en ære i at udvikle den helt rigtige menu til den enkelte fest.


VELBEKOMME...
 

Jeg elsker den hektiske energi og stemning i køkkenet, hvor vi er til eksamen hver dag. Gæsterne skal have en gastronomisk oplevelse ved hvert eneste måltid, så vi gør alt for at skabe unikke smagsoplevelser, kreeret med friske råvarer tilberedt fra bunden. Jan, køkkenchef.