Forebyggelse af Covid-19 på Rungstedgaard Skip to main content

Covid-19: Vær tryg på Rungstedgaard

Vi passer på alle

Skal du deltage i undervisning/møde eller bo på Rungstedgaard, kan du være helt tryg! 
Rungstedgaard har haft åbent gennem hele Covid-19 perioden, og vi har således gjort os en masse gode erfaringer med håndteringen af krav og retningslinjer fra de forskellige myndigheder, så både gæster og medarbejdere kan nyde opholdet og få det fulde udbytte, uden at bekymre sig om smittespredning.

Her får du et overblik over det tiltag vi har iværksat, for at give dig et skønt og udbytterigt ophold;

Vær opmærksom:
Har du for nylig rejst i andre lande end hvad udenrigsministeriet tillader, henstiller vi til at du ikke besøger Rungstedgaard før du har været i de anbefalede 14 dages karantæne og/eller har fået taget en Coronatest med negativt resultat.

 

Information:                      
Alle medarbejdere er blevet trænet i arbejdsgange der sikrer afstand, samt i hygiejne- og desinfektionsprocedurer. Synlig skiltning er placeret overalt i huset, til at minde alle om at opretholde afstand, hoste/nyse i ærmet og anvende håndsprit løbende.

 

Afstand:
Alle mødelokaler, undervisningslokaler, restaurant og fælles områder er opstillet med de nødvendige afstande.
- Vi anbefaler at bære maske i de offentlige områder - det er påbudt at bære maske i restauranten. Masken skal bæres når du bevæger dig rundt i restauranten - men ikke når du sidder ned. 

 

Rengøring:
Vi har intensiveret rengøringen af alle overflader og alle touchpoints desinficeres flere gange dagligt. Vi har dokumentation for at vores linned-leverandører sikrer levering af desinficeret linned, og vores opvaskemaskiner kan også nå de nødvendige temperaturer for at kunne sikre desinficeret service.

Der ud over står der spritdispensere tilgængeligt i hele huset, herunder i samtlige møde- og undervisningslokaler.

 

Forplejning:
Al forplejning, både morgen, middag og aften samt pause-lækkerierne, serveres i individuelle portioner, så der ikke anvendes fælles ”tag-tøj”, og man kan vælge netop de individuelle portioner man har lyst til - på den måde sikrer vi det brede udvalg og høje gastronomiske niveau I er vant til, uden at gå på kompromis med sikkerheden – alle skal blot huske at holde afstand ;-) Det hjælper vi også med, idet serveringerne anrettes flere steder rundt om i huset/restauranten. 

Baren:
Vi følger regeringens retningslinjer for Covid-19 og derfor er baren lukket frem til d. 4. januar 2021

 

Fitness & Wellness:
Der er skønne løberuter i området, og i Receptionen kan du låne Kettlebells, madrasser og TRX-systemer, så du selv kan træne udendørs. Ønsker du at træne i vores lille fitnessrum, gør vi opmærksom på, at der kun må være 3 personer derinde ad gangen. Hos Art by Cat kan du bestille massage, Body SDS og andre plejebehandlinger.

 

Særligt udsat:
Er du selv eller din familie særligt udsat, så du har særlige ønsker til dit ophold på Rungstedgaard, så kontakt os direkte på rec@rungstedgaard eller 45864422, så skal vi gøre vores bedste for at finde en løsning netop til dig, så du kan deltage i dit arrangement, men med særlige hensyn til afstand mm.

 

Symptomer:
Har du Covid19 Symptomer – Tør hoste, Hovedpine og feber – må du ikke komme på Rungstedgaard. Du skal da først blive testet negativ for Covid19. Hvis du under dit ophold eller umiddelbart efter dit ophold bliver syg og konstateret positiv med Covid19, bedes du kontakte Rungstedgaard direkte på 45864422 eller rec@rungstedgaard.dk, da vi så kan iværksætte de nødvendige tiltag for at spore smitten og advisere de af vores medarbejdere og gæster, som du kan have været i kontakt med.

Har du besøgt et af de "røde lande" på udenrigsministeriets hjemmeside, bedes du ikke besøge Rungstedgaard før du har fået en negativ corona-test eller været 14 dage i karantæne. 

 

DET' MÅDEN VI GØR DET PÅ!

Tilbage til toppen