Forebyggelse af Covid-19 på Rungstedgaard Skip to main content

Covid-19: Vær tryg på Rungstedgaard

Vi passer på alle

Skal du deltage i undervisning/møde eller bo på Rungstedgaard, kan du være helt tryg! 
Rungstedgaard har haft åbent gennem hele Covid-19 perioden, og vi har således gjort os en masse gode erfaringer med håndteringen af krav og retningslinjer fra de forskellige myndigheder, så både gæster og medarbejdere kan nyde opholdet og få det fulde udbytte, uden at bekymre sig om smittespredning.

Her får du et overblik over det tiltag vi har iværksat, for at give dig et skønt og udbytterigt ophold;

Vær opmærksom:
Har du for nylig rejst i andre lande end hvad udenrigsministeriet tillader, henstiller vi til at du ikke besøger Rungstedgaard før du har været i de anbefalede 10 dages karantæne og/eller har fået taget en Coronatest med negativt resultat.

 

Information:                      
Alle medarbejdere er blevet trænet i arbejdsgange der sikrer afstand, samt i hygiejne- og desinfektionsprocedurer. Synlig skiltning er placeret overalt i huset, til at minde alle om at opretholde afstand, hoste/nyse i ærmet og anvende håndsprit løbende.

 

Afstand:
Alle mødelokaler, undervisningslokaler, restaurant og fælles områder er opstillet med de nødvendige afstande.
- Vi anbefaler at bære maske i de offentlige områder - det er påbudt at bære maske i restauranten. Masken skal bæres når du bevæger dig rundt i restauranten - men ikke når du sidder ned. 

 

Rengøring:
Vi har intensiveret rengøringen af alle overflader og alle touchpoints desinficeres flere gange dagligt. Vi har dokumentation for at vores linned-leverandører sikrer levering af desinficeret linned, og vores opvaskemaskiner kan også nå de nødvendige temperaturer for at kunne sikre desinficeret service.

Der ud over står der spritdispensere tilgængeligt i hele huset, herunder i samtlige møde- og undervisningslokaler.

 

Forplejning:
Al forplejning, både morgen, middag og aften samt pause-lækkerierne, serveres i individuelle portioner, så der ikke anvendes fælles ”tag-tøj”, og man kan vælge netop de individuelle portioner man har lyst til - på den måde sikrer vi det brede udvalg og høje gastronomiske niveau I er vant til, uden at gå på kompromis med sikkerheden – alle skal blot huske at holde afstand ;-) Det hjælper vi også med, idet serveringerne anrettes flere steder rundt om i huset/restauranten. 

Baren:
Vi glæder os til at åbne vores bar igen. Det gør vi den 7. Maj og følger regeringens retningslinjer for Covid-19. Dvs. at al salg af drikkevarer med alkohol stopper kl 22.00. Øvrige drikkevarer kan købes indtil kl 23.00. Baren lukker kl. 23:00

Restaurant:

Vores a la carte restaurant The Lounge  er åben for alle. Der er krav om fremvisning af gyldig coronapas. Kontakt receptionen eller book bord via vores hjemmeside. Al salg af drikkevarer med alkohol slutter kl. 22.00. øvrige drikkevarer kan købes indtil kl. 23.00.

Vores restaurant, The Restaurant, som primært benyttes af vores hotel og konferencegæster, er åben. Al salg af drikkevarer med alkohol slutter kl. 22.00. øvrige drikkevarer kan købes indtil kl. 23.00. det kræver fremvisning af gyldig coronapas for at spise i restauanten.

 

Fitness & Wellness:
Der er skønne løberuter i området, og i Receptionen kan du låne Kettlebells, madrasser og TRX-systemer, så du selv kan træne udendørs. Ønsker du at træne i vores lille fitnessrum, er dette også muligt. Husk at sprit af efter brug af udstyret. Hos Art by Cat kan du bestille massage, forskellige behandlinger og sauna gus.

 

Særligt udsat:
Er du selv eller din familie særligt udsat, så du har særlige ønsker til dit ophold på Rungstedgaard, så kontakt os direkte på rec@rungstedgaard eller 45864422, så skal vi gøre vores bedste for at finde en løsning netop til dig, så du kan deltage i dit arrangement, men med særlige hensyn til afstand mm.

 

Symptomer:
Har du Covid19 Symptomer – Tør hoste, Hovedpine og feber – må du ikke komme på Rungstedgaard. Du skal da først blive testet negativ for Covid19. Hvis du under dit ophold eller umiddelbart efter dit ophold bliver syg og konstateret positiv med Covid19, bedes du kontakte Rungstedgaard direkte på 45864422 eller rec@rungstedgaard.dk, da vi så kan iværksætte de nødvendige tiltag for at spore smitten og advisere de af vores medarbejdere og gæster, som du kan have været i kontakt med.

Corona Pas:

Fra den 3. Maj skal alle der besøger Rungstedgaard kunne fremvise et gyldigt Corona Pas. Et gyldigt corona pas defineres ved et af følgende:

  • Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage( 6 måneder) gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.
  •  Et negativt resultat af en covid-19-test, der højst er 72 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget. 
  • Et gennemført vaccineforløb mod covid-19 en gyldig test i forhold til coronapas er enten en kvivktest eller en PCR test. Det vil sige, at selvtest ikke er gældende som coronapas

En gyldig test i forhold til coronapas er enten en kvivktest eller en PCR test. Det vil sige, at selvtest ikke er gældende som coronapas

  • En mødeleder kan påtage sig ansvaret for at tjekke sine deltagere
  • Alle medarbejdere på Rungstedgaard har et gyldigt corona pas, når de er på arbejde

   

Har du besøgt et af de "røde lande" på udenrigsministeriets hjemmeside, bedes du ikke besøge Rungstedgaard før du har fået en negativ corona-test eller været 10 dage i karantæne. 

DET' MÅDEN VI GØR DET PÅ!

Tilbage til toppen