Covid-19: Vær tryg på Rungstedgaard

Vi passer på alle

Skal du deltage i undervisning/møde eller bo på Rungstedgaard, kan du være helt tryg! 
Rungstedgaard følger alle anbefalinger for at sikre, så vi sikrer at både gæster og medarbejdere kan nyde opholdet og få det fulde udbytte, uden at bekymre sig om smittespredning.

Her får du et overblik over det tiltag vi har iværksat, for at give dig et skønt og udbytterigt ophold;

Coronapas: 

Du og dine gæster skal kunne fremvise et gyldigt coronapas, ved ankomst. 
Med coronapasset skal du dokumentere ét af disse krav: 
- Du er færdigvaccineret
- Du har haft corona inden for de seneste 6 måneder
- Højst 48 timer gammel negativ kviktest
- Højst 72 timer gammel negativ PCR test 


Maske:
 Husk at du skal bære maske, når du går rundt på Rungstedgaard. 

Rejser til og fra Danmark: 
Generelle krav om rejser til og fra Danmark: Læs mere her: Coronasmitte.dk
Hvor kan jeg blive testet? Se her: Falck testcenter i lufthavnen

Vær opmærksom:
Har du for nylig rejst i andre lande end hvad udenrigsministeriet tillader, henstiller vi til at du ikke besøger Rungstedgaard før du har været i den anbefalede karantæne og/eller har fået taget en Coronatest med negativt resultat.

 

Information:                      
Alle medarbejdere er blevet trænet i arbejdsgange der sikrer god hygiejne- og desinfektionsprocedurer. Synlig skiltning er placeret overalt i huset, hvor det er muligt, til at minde alle om at opretholde afstand, hoste/nyse i ærmet og anvende håndsprit løbende.

 

Rengøring:
Vi har intensiveret rengøringen af alle overflader og alle touchpoints desinficeres flere gange dagligt. Vi har dokumentation for at vores linned-leverandører sikrer levering af desinficeret linned, og vores opvaskemaskiner kan også nå de nødvendige temperaturer for at kunne sikre desinficeret service.

Der ud over står der spritdispensere tilgængeligt i hele huset, herunder i samtlige møde- og undervisningslokaler.

 

Fitness & Wellness:
Der er skønne løberuter i området, og i Receptionen kan du låne Kettlebells, madrasser og TRX-systemer, så du selv kan træne udendørs. Ønsker du at træne i vores lille fitnessrum, er dette også muligt. Husk at sprit af efter brug af udstyret. Hos Art by Cat kan du bestille massage, forskellige behandlinger og sauna gus.

 

Særligt udsat:
Er du selv eller din familie særligt udsat, så du har særlige ønsker til dit ophold på Rungstedgaard, så kontakt os direkte på rec@rungstedgaard eller 45864422, så skal vi gøre vores bedste for at finde en løsning netop til dig, så du kan deltage i dit arrangement, men med særlige hensyn til afstand mm.

 

Symptomer:
Har du Covid19 Symptomer – Tør hoste, Hovedpine og feber – må du ikke komme på Rungstedgaard. Du skal da først blive testet negativ for Covid19. Hvis du under dit ophold eller umiddelbart efter dit ophold bliver syg og konstateret positiv med Covid19, bedes du kontakte Rungstedgaard direkte på 45864422 eller rec@rungstedgaard.dk, da vi så kan iværksætte de nødvendige tiltag for at spore smitten og advisere de af vores medarbejdere og gæster, som du kan have været i kontakt med.

   

DET' MÅDEN VI GØR DET PÅ!