Blog

Bryllupsfif

Der er så meget man skal huske og så meget man gerne vil have styr på når man skal holde en stor fest. Men bare rolig vi deler med glæde ud af vores og andres gode viden og erfaringer. 


5 SMÅ BRYLLUPSFIF...
 

Lav et godt hashtag til jeres fest
Skriv det på invitationer, menukort, selfiestænger etc. så jeres gæster hele tiden bliver opfordret til at bruge det, både før, under og efter festen. Det er en nem og hyggelig måde at kunne gå tilbage og mindes den store dag.


Sørg for at der er selfiestænger til gæsterne
I gamle dage brugte man engangskameraer på bordene. I dag er det nemmere at bruge en selfiestang. Og holder I tilfældigvis festen på Rungstedgaard, har I mulighed for at låne selfiestænger ganske gratis...


Forvent det uforventelige...
Ingen kan kontrollere alting - og at forsøge at kontrollere det umulige, er ganske enkelt spild af tid og kræfter. Så husk at sige pyt og grin af de overraskelser I møder undervejs på den store dag. Og selv om Onkel Lennarts pinlige tale er svær at sluge på dagen, så er det med garanti den I vil grine af når dagen er kommet lidt på afstand.

Husk morgenmaden..
Sørg for at få et godt og solidt måltid fra morgenstunden. Du er sikkert ikke sulten, men tro mig, du vil blive glad for det, når du er på dit tiende glas champagne. Du vil gerne kunne huske din bryllupsdag ik'? 


Kjolen skal kun bruges en gang...
Køb brudekjolen på lagersalg eller udsalg. Hold øje med designernes hjemmesider. Man kan ofte finde en smuk kjole til minus 50-70 procent, hvis man orienterer sig på forhånd. Alternativt køb en brugt kjole - kjolerne er jo så godt som nye...

 

Har I lyst til at høre lidt nærmere om, hvad vi kan tilbyde til jeres store dag. Så er I selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på 4586 4422 eller booking@rungstedgaard.dk.

Vi holder ligeledes Åbent Hus med jævne mellemrum hvor I har mulighed for at kigge forbi læs mere her.


GOD FORNØJELSE!