Blog

Vidste du at...

DU KAN INVITERE DIN FAMILIE MED PÅ RUNGSTEDGAARD?
Vi byder vores har Bed & Breakfast og weekendgæster velkommen med gode priser og masser af spændende aktiviteter og kulturoplevelser i nærområdet.


DU KAN HOLDE MØDER & KONFERENCER PÅ RUNGSTEDGAARD?
Vi tilbyder lyse og moderne konferencelokaler til både store og små konferencer.I vores største mødelokale kan I være op til 450 deltagere.


DU KAN HOLDE FEST PÅ RUNGSTEDGAARD?
Bryllup, firmafest, fødseldag, brunchfest, julefest - vi elsker alle slags fester. God stemning, dejlige lokaler og højt til loftet, er med til at skabe rammerne om jeres næste fest eller arrangement


DU FÅR DEN BEDSTE BRUNCH PÅ RUNGSTEDGAARD?
Søndagsbrunch serveres hver søndag i tidsrummet kl. 11.30-14.00 og børn er meget velkomne. Du kan også holde brunchfest i eget lokale.


DU KAN KOMME I FORM PÅ RUNGSTEDGAARD?
Vi har fitnessrum i portnerboligen, og du kan altid låne en cykel eller et par gummistøvler og gå en tur i parken. Og så har vi også trampoliner, paddleboards og masser af andet sjovt.

DU KAN TAGE RUNGSTEDGAARD MED HJEM?
Rungstedgaard ”to go” hver eftermiddag - tag en kop kaffe, te eller kakao med dig hjem i bilen. Og der er også altid kold kildevand i vores dumpere.


DU KAN BLIVE MEDLEM AF RUNGSTEDGAARD BUSINESS?
Som en del af Rungstedgaard business er du og din virksomhed sikret fantastiske rammer og opmærksom service til attraktive priser. 

.....