Det' måden vi fester på...

Det' måden vi holder fest på


På Rungstedgaard tror vi på at den ekstra lille detalje kan gøre en forskel, og det sørger vi også for at du mærker, når du holder fest på Rungstedgaard. God stemning, dejlige lokaler og højt til loftet, er her med til at skabe rammerne om jeres næste fest eller arrangement. 

Vi har lokaler til enhver smag og i vores eksklusive saloner har du mulighed for at holde bryllup, konfirmation, jubilæum eller noget helt andet, med plads til 90 gæster. I vores største lokale har vi plads til 450 gæster i hyggelige og smukke omgivelser med udsigt til parken. Læs mere om vores festlokaler.

Fester er noget helt særligt, og med de rette omgivelser kan man sætte prikken over i’et, og skabe en uforglemmelig dag eller aften. På Rungstedgaard skal vi gøre, hvad vi kan for at sikre, at den store festdag forløber efter planen, så I kun behøver at bekymre jer om at nyde øjeblikket.
 

RUNGSTEDGAARDS FORSKELLIGE FESTPAKKER

Alle pakkerne er tænkt som oplæg, så har man andre ønsker eller forslag, så kigger vi gerne nærmere på om disse kan opfyldes. 
 

MÆRK MAGIEN MED EN FEST PÅ RUNGSTEDGAARD

Tag festtøjet på og find danseskoene frem, for på Rungstedgaard elsker vi at feste, og vi har det bedst med at gæsterne føler sig hjemme, selvom festen holdes ude. Vi ved at der både skal være plads til at nyde den gode mad og hinandens selskab, men også være mulighed for at tage en svingom eller nyde en kop kaffe i ro og mag. Vi lytter til jeres ønsker og behov, så I kan få en dag I sent vil glemme. Så drømmer du om en anderledes fest med tema eller sjove og interessante indslag, så hjælper vi gerne.

Varer festen til langt ud på natten, så kan vi også tilbyde overnatning til en speciel pris. Vi har mange skønne værelse, hvor I kan trække jer tilbage efter festen. Dagen derpå tilbyder vi en lækker morgenbuffet med alle Rungstedgaard specialiteterne, tilberedt af vores dygtige kokke. Her vil I finde alt det der skal til for at give jer en god start på dagen.
 

BELIGGENHED OG MAD I SÆRKLASSE

Rungstedgaard ligger lige ud til vandet med udsigt udover Øresund. Vi har en stor og naturskøn park, hvor man kan tage en spadseretur eller få taget nogle fantaktiske billeder, evt. i forbindelse med et bryllup eller lignende. Man er selvfølgelig også altid velkommen til at gå en tur ud i gården eller parken for at trække lidt frisk luft inden det igen går løs.

Festerne på Rungstedgaard er også kendt for den udsøgte mad, som vores talentfulde kokke tilbereder med stor omhu og kærlighed for råvarerne. Til maden tilbyder vi vin fra vores egen vinkælder, og skulle I have lyst, kan I inden festen booke en vinsmagning nede i kælderen. Her kan i opleve vinenes smag og aroma uden madens indvirkning.

En fest på Rungstedgaard er ganske enkelt alt det du kan ønske dig, og alt det du ikke vidste du ønskede dig.
 

DET' MÅDEN VI HOLDER FEST PÅ

Luk
Åben

Jordbær & Champagne?

- du kan få det som du vil ha' det
Læs mere

Hos Rungstedgaard elsker vi en god fest, hvor stemningen er i top, maden er lækker, gæsterne er skønne og omgivelserne er fantastiske. Derfor ønsker vi også at hjælpe jer på vej mod den perfekte fest, men er vi godt klar over at mennesker og behov er forskellige. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at sammensætte den helt rigtige festoplevelse for dig og dine gæster.

Læs mere

Hvad har I lyst til?

VI KOMMER IGEN

Hans Thalund, Kjeldst Executive Search

Hold firmafesten på Rungstedgaard

Læs mere

Ingen fest er for stor og ingen fest er for lille... Sommerfester, julefester, gallafester, temafester, jubilæumsfester, lanceringsfester, gourmetfester, havefester, fester med overnatning... Vi elsker alle slags fester.

 

Læs mere

Konfirmation

Læs mere

Det er altid en udfordring at finde ud af, hvor og hvordan man skal holde en konfirmationsfest. Der er flere ting at tage i betragtning når de skal findes lokalitet.

Læs mere

Kom til åbent hus

Læs mere

Vi slår dørene op for kommende brudepar - og alle jer der blot har lyst til at holde en god fest! Tilmeld jer på den dag, som passer jer bedst.

Læs mere

Hvad skal vi spise?

- find inspiration til festmenuen
Læs mere

Vores køkkenchef og hans team har ud fra årstidernes råvarer kreeret en 3 retters menu og et buffetforslag samt forslag til natmad, appetizers og vinmenu. 

Menuerne er tænkt som inspiration og forslag. Har I særlige ønsker sammensætter vi med glæde en menu, som passer til lige netop jeres ønsker. 

Læs mere