Fester

Festlokaler

FESTLOKALER - CHARME OG ENKELTHED GÅR HÅND I HÅND

Rungstedgaard ligger i naturskønne omgivelser og alle vores lokaler har enten udsigt til Øresund eller til vores dejlige park. Så mens I nyder jeres festmenu, kan I kigge ud på vinden der suser i træerne eller holde øje med bølgerne der skvulper på Øresund.

Hos Rungstedgaard finder du et fint udvalg af festlokaler til din næste fest. Lige meget om det er store eller små fester, konfirmation, barnedåb, bryllup eller rund fødselsdag, så har vi et lokale der matcher dit arrangement. Vi skal nok sørge for at dække op og gøre klar til jeres ankomst, så I blot skal koncentrere jer om at nyde dagen og det gode selskab.

Alle festlokalerne er lyse og venlige. Har I specielle ønsker eller behov, så vil vi meget gerne hjælpe med at opfylde disse.

Hele året er der fri mulighed for at benytte Rungstedgaards områder, både park og gårdhaver står til jeres afbenyttelse, her kan I strække benene og trække lidt frisk luft imens festen står på. 


EKSKLUSIVE SALONER

Vi tilbyder blandt andet vores dejlige og eksklusive saloner, fra 1917, som festlokale. Disse lokaler emmer af historie, charme og eksklusivitet, kombineret med hygge og afslapning. Her kan man nyde velkomstdrinken i stuen, derefter gå op og indtage et lækkert måltid i festlokalet på første sal, og til slut ende i baren til lidt kaffe eller festlige drinks. Der er også mulighed for at fordøje middagen i vores stilfulde herreværelse eller nyde kaffen i vores hyggelige bibliotek. I salonen er der plads til 90 gæster ved runde borde.
 

FESTLOKALER MED UDSIGT

Vores største festlokale er Vest fløjen, som kan rumme op til 450 gæster. Her er der højt til loftet og skøn udsigt til vores private bøgeskov. Der er direkte udgang til en af vores terrasser, som vender ud mod skoven. Har man behov for underholdene indslag eller lignende er lokalet ideelt til dette.


VINKÆLDER

Til de mindre og mere intime fester, maks. 24 gæster, kan man vælge at byde gæsterne på vinsmagning med tilhørende middag i vores vinkælder. Vores vinkælder er bygget efter alle kunstens regler, så vinen opbevares optimalt ved rette temperatur og fugtighed. I kan også starte med at byde gæsterne velkommen i vinkælderen og efterfølgende rykke festen op i festlokalet Udsigten. Udsigten ligger i stueplan, med kig til Øresund.


Er du interesseret i at holde fest i et af vores mange festlokaler, så er du altid velkommen til at komme forbi til en rundvisning, så du kan se om vi har et lokale der passer til din fest. Se lokaleoversigt med billeder her.
 

MÅDEN VI GØR DET PÅ...

Hos Rungstedgaard sætter vi gæsterne i centrum, det er deres dag og det skal kunne mærkes. Derfor hjælper vi, alt hvad vi kan, for at gøre jeres dag uforglemmelig. Vi har lavet forskellige festpakker, som kan bruges som udgangspunkt, og skulle I have specifikke ønsker eller ideer, så lytter vi gerne. Er der f.eks. behov for overnatning i forbindelse med jeres fest, så tilbyder vi også et udvalg af hotelværelser. Næste morgen vil I blive mødt af et lækkert morgenmåltid, så I har noget at stå imod med dagen derpå.


VI GLÆDER OS TIL AT FESTE MED JER!