Fester

Festmenuer

FESTMENUER - DET' IKKE BARE ET MÅLTID...

Når der skal være fest, er det vigtig at også maden er en oplevelse for sig. Derfor har vores køkkenchef og hans team, ud fra årstidernes råvarer, kreeret forskellige festmenuer, der sætter smagsløgene på prøve. I vores festmenuer finder I et bud på en årstidens 3-retters menu samt et buffetforslag og forslag til natmad og appetizers.

Vi har sat maden i højsædet, og i vores køkken finder man en enkel filosofi, som afspejler sig i alt det vi laver – smagen skal være i centrum og kun de bedste af sæsonens råvarer bliver brugt. Her handler det om at lave mad, der er både smuk og smagsfuld, og som meget gerne må overraske. Vi vil gerne byde vores gæster på gastronomiske oplevelser, som man ikke får andre steder.   
 

RUNGSTEDGAARD TILBYDER FØLGENDE FESTMENUER
 


Menuerne er tænkt som inspiration og forslag. Har I derfor særlige ønsker vil vi meget gerne høre dem, og vi sammensætter med glæde en menu, som passer til lige netop jeres ønsker. Mindre tillæg kan forekomme ved individuelle ønsker og tilretninger.


RUNGSTEDGAARD MED EGEN VINKÆLDER

Uden mad og drikke duer helten ikke, derfor tilbyder vi hos Rungstedgaard et stort udvalg af vine der passer til netop den festmenu du vælger. Skal vinen være rød, hvid, rosé eller mousserende er helt op til dig. Du er også velkommen til at komme en tur ned i vores vinkælder, hvor du f.eks. inden festen kan byde dine gæster på en velkomstdrink.

Mange af vores festpakker inkluderer en vinmenu. Denne menu er tilpasset maden og består af tre vine, der hver især hører til enten forretten, hovedretten eller desserten. Se vores vinmenu her.


OPLEV RUNGSTEDGAARDS GODE STEMNING

Vi holder hvert år en masse fester af forskellige slags på Rungstedgaard, og hver gang glæder vi os til at skulle byde gæsterne indenfor i vores skønne omgivelser.

På Rungstedgaard har vi sat gæsterne i centrum og vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe jer til at få en vidunderlig dag. Her har I mulighed for at nyde vores skønne natur og beliggenhed lige ud til Øresund og park, opleve vores fantastiske festlokaler med masser af charme og historie, samt få et udsøgt festmåltid.

Er der behov for overnatning efter festen, så tilbyder vi også dette. Vi har 138 værelser og 3 suiter. Næste morgen vil I blive mødt af en veltilberedt og lækker morgenbuffet, så I er klar til at tage fat på endnu en dag.
 

VELBEKOMME...

 

”Vi havde et brag af en fest, bl.a. takket være yderst professionelt personale og et fantastisk køkken. Samtlige gæster var imponeret over rammerne og kvaliteten af arrangementet. Stor ros til alle. Martins konfirmation.”