Vinsmagning & Tapas

Inviter dine gæster til et lille intimt arrangement i vores flotte vinkælder. Vi tilbyder forskellige vinsmagninger i vores 'customized wine cellar solution' fra Carlo Garn, en af Europas førende leverandører af skræddersyede vinkælderløsninger. Carlo Garn har mange års erfaring og er særlig kendt for sit gode håndværk og den høje kvalitet.
 

DEN UFORMELLE SMAGNING

Hyg jer sammen med en uformel smagning, her er I alene og i fred og ro. Vi sætter beskrivelser frem på de 6 vine vi har valgt til jer, og I kan smage jer frem i jeres eget tempo. Vinsmagningen har 1 times varighed og kan arrangeres for 6 - 24 deltagere.

Pris 250,- kr. pr. gæst

 

DEN HYGGELIGE SMAGNING

Har I tid til lidt mere end blot en velkomstdrink i baren, anbefaler vi en smagning med 6 vine, hvor vi bruger tiden sammen med jer og fortæller lidt om de udvalgte vine. Vinsmagningen har 1 times varighed og kan arrangeres for 10 - 24 deltagere.

Pris 350,- kr. pr. gæst


DE LUXE SMAGNING

Skal I virkelig forkæles tilbyder vi vores luksussmagning, her byder vi på både champagne og vine af den helt store klasse. 1 times varighed og kan arrangeres for 10-24 deltagere.

Pris 500,- kr. pr. gæst


DET LILLE EKSTRA

Som tilkøb til vinsmagningerne serverer vi lækre spanske tapas bestående af: manchego ost, oliven, serrano skinke, chorizho pølse og hjemmebagt groft brød.

Pris 80,- kr. pr. gæst
 

Vi tilbyder bl.a. vinsmagninger til erhvervslivet, vinskoler samt hyggelige smagninger for private vinklubber. Vinkælderen er også populær til mindre VIP selskaber og private  fester.