Fester

Konfirmation

Det er altid en udfordring at finde ud af, hvor og hvordan man skal holde en konfirmationsfest. Der er flere ting at tage i betragtning når der skal findes konfirmationslokaler:
 

  • Hvor mange gæster har man lyst at invitere?
  • Hvor stort er budgettet?
  • Vil man holde det ude eller hjemme?
  • Hvor langt væk hjemmefra vil man evt. holde det?


Når gæstelisten er på plads, er det en god ide at sætte sig et budget pr. person således at man nemt kan få et overblik over, hvilke muligheder man har. Gæstelisten og budgettet tilsammen, giver jer nemlig hurtig en fornemmelse af om festen skal holdes ude eller hjemme.

Lander man på at gæstelisten er for stor eller huset for lille - er det letteste naturligvis at finde et sted tæt på hjemmet og/eller kirken. Man bør naturligvis også overveje overnatningsmuligheder til gæster, der kommer langvejs fra.

Da alle konfirmationer holdes i foråret, bliver festlokalerne hurtigt udlejet/booket – derfor er det vigtigt at booke festen i god tid.


KONFIRMATION PÅ RUNGSTEDGAARD

På Rungstedgaard afholder vi ca. 40 konfirmationer om året - så vi tør godt at sige vi har god erfaring med konceptet og er populære i lokalområdet. 

Den mest oplagte festpakke ved vores konfirmationer er en "Festoplevelse Dinesen", hvor I selv kan være med til at sammensætte festen, med egne ønsker til vine, menuer, bar, natmad etc.

Læs om vores forskellige festpakker her.

Har I allerede nu en dato for konfirmation i 2019 - så ring og hør vores booking på 45 86 44 22, hvad mulighederne er.

 

VI GLÆDER OS TIL AT FESTE MED JER!


"Vi havde en rigtig god konfirmation. Alt fungerede upåklageligt, mad og drikke var super, borddækning ligeså, og sød og vedkommende betjening. En særlig stor tak til Henriette; hun var fantastisk". Hans Peters Konfirmation.