Forårsmenu

Fra marts til april anbefaler vi nedenstående menu. Menuforslaget er lavet med fokus og udgangspunkt i årstidens råvarer. Retterne er blot tænkt som forslag og inspiration. Vi tilpasser med glæde så menuen falder i lige netop jeres smag.


FORRETTER

  • Rimet laks med peberrodsemulsion, citrus. dild, agurk, radise, frissé og sprød rug

  • Stenbiderrogn med æggecreme, sprødt brød, hønseskind, karse og løg


HOVEDRETTER

  • Unghanebryst ”Rossini”, kyllingelever parfait, små gulerødder, nye løg, brioche, hønsesky og revet trøffel

  • Oksefilet med spidskål, jordskokkepuré, grøn estragon, blanquette, stegte jordskokker, jordskokke chips og sennepskorn


SERVERET A'PART

  • Kartoffelmos med æble, selleri og kapers vinaigrette

  • Cremet perlebyg med krydderurter og frisk ost


DESSERT

  • Citron bavaroise, sødskærm is, citron gele og sprød citron kage

  • Hvid chokolade cheesecake, ingefær crumble, mandarin sorbet og hjemmelavet Dulce de leche med flagesalt


​VELBEKOMME!