NYD SOMMEREN
PÅ RUNGSTEDGAARD

SKØNT HOTEL I NORDSJÆLLAND


Rungstedgaard rummer på en charme og beliggenhed, som er ud over det sædvanlige. Lige fra du træder ind af døren bliver du mødt med smil og åbne arme af folk der er klar til at hjælpe dig på plads. Her finder du et hotel der har alt det man behøver for at lade op, samt trække sig tilbage og nyde dagens begivenheder. Vi har 138 værelser og 3 suiter, så der er masser af plads, hvis du har lyst til en hotelovernatning på Rungstedgaard.


VORES VÆRELSESTYPER

Hos Rungstedgaard tilbyder vi følgende værelsestyper:

Der er altid inkluderet en lækker morgenbuffet i et ophold på Rungstedgaard. Denne tilberedes af vores dygtige kokke og nydes i restauranten med udsigt til Øresund.


HOTELOVERNATNING TIL TURISTER, FEST OG KONFERENCEGÆSTER

Alle er velkomne hos Rungstedgaard hele året rundt. Her er altid masser af liv fra både turister samt fest- og konferencegæster der gerne vil opleve Rungstedgaard og Nordsjællands dejlige natur.

Værelserne er lyse og venlige, så du kan få en god nats søvn. Næste morgen vil du blive mødt af et lækkert morgenbord, så du er klar til at tage imod den nye dag. Vi gør opmærksom på at vores restaurant ikke er en a la carte restaurant, så om aftenen tilbyder vi kun forudbestilt middag til vores konferencegæster. Der ligger dog flere rigtig lækre middagsrestauranter nede ved Rungstedhavn. Her kan I nyde udsigten til Øresund mens I får jer et dejligt måltid, og bagefter vende tilbage til Rungstedgaards hyggelige bibliotek og loungeområde for en kop kaffe og en lille snack. 

Er du på Rungstedgaard i forbindelse med en fest er der mulighed for at booke en hotelovernatning. Dette kan være en fordel, hvis festen er sat til at vare til langt ud på natten. Så kan du i stedet for at køre hjem, booke et af vores værelser, og sikre dig en smule søvn inden dagen atter gryr. 

Vi har også mange overnattende konferencegæster, især når konferencerne strækker sig over flere dage. Her er der god mulighed for at lade op på værelserne og diskutere dagens events i en af de mange hyggelige kroge og i sofaarrangementerne rundt omkring på Rungstedgaard. Der er fri Wifi på alle værelser. 


HOTELOPHOLD I NORDSJÆLLAND

Med et hotelophold på Rungstedgaard er der ikke langt til den skønne natur som Nordsjælland har at byde på. Vi har udsigt til Øresund, og ligger lige midt i vores egen park og bøgeskov. Derudover er du kun en halv times kørsel fra København og 15 minutter fra Helsingør. Sidst men ikke mindst, så er der altid gratis parkering for vores gæster.  

Her kan du stille og roligt slappe af, væk fra den travle hverdag og nyde naturen. Har I brug for lidt aktiviteter i løbet af dagen, så tilbyder vi vores gæster mulighed for at låne cykler, træne i vores fitness eller låne et håndklæde og tage et dyp Øresund. Mulighederne er mange og der er fri mulighed for også at udnytte parkens faciliteter. Her kan man blandt andet træne på vores putting green eller tage en omgang petanque. Læs her mere om vores mange aktiviteter.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vil du vil høre nærmere om dine muligheder.

Luk
Åben

Ta' langt væk, tæt på

Læs mere

Nogle gange trænger man bare til at komme lidt væk. Hvad enten det er en weekend med kæresten, et sommerophold med familien eller cykelturen der skal udvides med en overnatning...

Læs mere

Ophold med golfen i fokus

Læs mere

Rungstedgaard ligger lige i smørhullet af en masse skønne golfbaner, så der er god mulighed for at prøve kræfter med Nordsjællands store udbud af smukke og udfordrende baner. Så hvorfor ikke tage på et golfophold på Rungstedgaard?

Læs mere

Nyd en dag på stranden, spil fodbold på plænen, ta' en frisk petanqueturnering, lad de mindste hygge sig på vores børnecykler og miniscootere, nyd en dejlig middag i vores hyggelige a la carte restaurant, fang krabber og spis is med ungerne på molen...

Invitér familien på hotelophold

Læs mere

Lige meget om I leder efter udendørsaktiviteter, interaktive udstillinger eller ren sjov og ballade så vil du finde en attraktion for din familie i Nordsjælland. 

Og med Øresund og børnevenlig strand i "forhaven" og den skønneste park med trampoliner, fodboldmål, pentaquebaner mm. er der lagt op til nogle rigtig hyggelige dage med familien på Rungstedgaard.

Læs mere

Et hav af muligheder

Læs mere

Strandtur, cykeltur, hygge på havnen, golf, paddleboarding, petanque, trampoliner, fodbold på plænen. Mulighederne er mange...

Læs mere

Ophold for kulturelle sjæle

Læs mere

Som tidligere bopæl for Dinesen og Karen Blixen slægten er Rungstedgaard det oplagte hotel for kulturelle sjæle, som ønsker et hyggeligt ophold med masser af kunst og kultur.

Læs mere

Oplev de skønne cykelruter i Nordsjælland

Læs mere

Hvad enten du cykler på mormorcykel, landevejscykel eller mountainbike, så er dig og din cykel altid velkommen på Rungstedgaard. Vi har både luft til dækkene og en dejlig seng at sove i.

Området byder på masser af gode cykeloplevelser - en oplagt destination hvis du vil have cyklen med på tur.

Læs mere

Skal det være lidt luksus?

Læs mere

Trænger I til lidt ekstra forkælelse, så opgrader til en af vores fine suiter. 

Læs mere

BRUNCH PÅ FLERE MÅDER

Læs mere

Synes du også, at søndagen er helt speciel og vil du gerne forkæle dig selv, vennerne eller familien med Nordsjællands lækreste brunchbuffet?

Læs mere

Det er gratis at parkere på Rungstedgaard. Vi har masser af pladser herunder 4 pladser med ladestandere til elbiler.

Selvfølgelig er der gratis wifi

Læs mere

På Rungstedgaard kan du tilgå vores gratis wifi i hele huset. Og når du alligevel er på nettet, så husk at del dine Rungstedgaard oplevelser med resten af verden.

 

Læs mere

Har I lyst til at spise med?

Læs mere

Nyd et dejligt glas bobler i vores hyggelige lounge, mens I går på opdagelse i menukortet.
- husk at bestille bord -

Læs mere

LÆS DAGENS AVIS

Læs mere

Når du nyder dit ophold på Rungstedgaard, har du via Pressreader fri adgang til mere end 7.000 danske og udenlandske aviser og magasiner, fra mere end 100 forskellige lande.

Læs mere

Sharing is caring... #Rungstedgaard