Hotel

Hotelophold

Rungstedgaard rummer på en charme og beliggenhed, som er ud over det sædvanlige. En god kombination af høje paneler og lysekroner samt lyse moderne klassikere og højt til loftet.

Lige fra du træder ind af døren bliver du mødt med smil og åbne arme. For vi tror på at "det lille ekstra" gør en forskel, og vi sætter en ære i at vores gæster føler sig hjemme – selvom de er ude.


RUNGSTEDGAARD HAR 141 VÆRELSER

  • 40 parkværelser
  • 98 værelser i hovedhuset
  • 3 suiter i portnerboligen

Med et hotelophold på Rungstedgaard er der ikke langt til den skønne natur som Nordsjælland har at byde på. Vi har udsigt til Øresund, og ligger lige midt i vores egen park og bøgeskov. Derudover er du kun en halv times kørsel fra København og 15 minutter fra Helsingør. Og sidst men ikke mindst, så er der altid gratis parkering for vores gæster. 

Har I brug for lidt aktiviteter i løbet af dagen, så tilbyder vi bl.a. vores gæster mulighed for at leje cykler, træne i vores fitness, nyde parken eller låne et håndklæde og tage et dyp Øresund.

Hver morgen serverer vi Rungstedgaards store morgenbuffet med et kæmpe udvalg af lækkert bagværk, friskrørte yoghurter, hjemmeristet mysli, pandekager, æg i flere varianter og meget meget mere. 

Om aftenen har i mulighed for at nyde en dejlig middag i vores hyggelige a la carte restaurant, The Lounge. Husk at bestille bord i forvejen - The Lounge.


FÅ INSPIRATION TIL JERES OPHOLD
 


VI GLÆDER OS TIL AT FORKÆLE JER!