Kampagne

Book en rundvisning

- SÅ GI'R VI FROKOSTEN!


Kender du ikke det, når vennerne eller kollegaerne efter beskrivelse af en sjov oplevelse udbryder "man skulle nok have været der"...

Sådan er det også med Rungstedgaard. Det er nemlig svært at forklare, hvorfor du skal vælge vores sted frem for et andet, når I skal holde jeres næste møde, konference eller event. Men vores oplevelse er, at når først folk har besøgt os og oplevet rammerne, menneskerne, nærværet og servicen - for slet ikke at tale om maden - så kommer de igen 😊

 

DERFOR VIL VI RIGTIG GERNE INVITERE DIG FORBI
TIL RUNDVISNING OG LÆKKER FROKOST.


Du har måske ikke noget konkret i tankerne lige nu, men vi vil gerne se dig alligevel. Rundvisningen med frokost er ganske uforpligtende, men forudsætter dog, at du arbejder med planlægning af møder, kurser, konferencer, events eller lignende.

Er du mødebooker eller mødeplanlægger, så send os en mail eller udfyld formularen, så hører du fra din personlige konferencekoordinator, og sammen finder I den dato, der passer bedst. 


VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!


Psst... du er naturligvis velkommen til at invitere en kollega med!* Det med småt... Bemærk, at din forespørgsel på rundvisning & frokost, først er endelig, når du har modtaget en bekræftelse fra os.