der findes et sted, hvor business er pleasure ...

Konferencer


Leder du efter et sted at holde din næste konference? Så hold den på Rungstedgaard i Nordsjælland. Vores konference og mødepakker sikrer dig at du ikke behøver at bekymre dig om andet end selve konferencen - Rungstedgaard tager sig ganske enkelt af alt det andet. Vi sørger blandt andet for lokaler, forplejning samt AV og IT-udstyr og er der noget der driller, så sørger vi også for teknisk assistance.

Vi tilbyder lyse og moderne konferencelokaler til både store og små konferencer. I vores største konferencelokale kan du samle op til 450 deltagere. I vil være placeret i naturskønne omgivelser med masser af mulighed for spændende pauseaktiviteter. Trænger deltagerne til at strække benene har vi en skøn park, hvor man kan klare hovedet og nyde stilheden. Vil man hellere holde konferencen eller mødet udendørs er dette også en mulighed.

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger alt efter, hvornår på dagen du skal holde din konference samt, hvor lang tid I skal bruge. Læs mere om vores mødepakker.


KONFERENCEHOTEL I NORDSJÆLLAND

Rungstedgaard ligger i Nordsjælland kun 30 minutters kørsel fra København, så her får du et konferencelokale tæt på byen og med masser af muligheder. Du får de bedste konferencefaciliteter med udsigt til Øresund og egen park samt service i højeste kvalitet. Vi har desuden masser af værelser, hvis der er behov for overnatning i forbindelse med et møde eller konference – det kan være til konferencedeltagerer langvejs fra eller hvis konferencen strækker sig over flere dage. Deltagerene vil næste morgen blive mødt af en stor og lækker morgenbuffet, så der er energi til endnu en konferencedag med masser af input og engagement. 

Har du behov for konferencefaciliteter kan du booke her på siden eller kontakte os på tlf. 45 86 44 22 

Som noget ekstra tilbyder vi også ’Nem tilmeld’. Med nem tilmeld hjælper vi dig med at holde styr på blandt andet invitationer, tilmelding, betalinger og navnekort. Læs her mere om Nem tilmeld.


GIV DINE DELTAGERE EN GOD OPLEVELSE

Er du ved at arrangere en konference, så ved du at der er en masse der skal være på plads for at kunne give deltagerne en god og mindeværdi oplevelse. De skal gerne tage af sted fra konferencen med et smil på læben og hovedet fyldt med faglige input. Derfor er det også vigtigt at det grundlæggende er på plads inden konferencen skydes i gang. Hos Rungstedgaard hjælper vi med at det hele forløber så fejlfrit som muligt. Vi har lokalerne klar ved jeres ankomst, forplejning med en masse lækkerier fra vores dygtige konditor, mulighed for overnatning, teknisk support og skønne omgivelser. Der er fri mulighed for at benytte vores omgivelser, loungeområde eller andre hyggekroge, hvis der er noget der skal diskuteres eller gennemarbejdes i mindre grupper. Læs også vores 5 gode staldtips til en god konferenceoplevelse - her finder du tips til, hvad der er vigtigt at huske, når du skal holde konference. 

Luk
Åben

God nat & sov godt

Læs mere

Kommer konferencedeltagerer langvejs fra eller strækker konferencen sig over flere dage - så har vi masser af værelser og mulighed for overnatning.

Læs mere

Her er så fint

Læs mere

I løbet af de seneste par måneder er indretning af såvel lobby som værelser og lokaler blevet sat i gang. Og her er allerede blevet så fint, så glæd dig til dit næste besøg.

Læs mere

MØDEPAKKE MED TEAMBUILDING
- DET ER 'SPOT ON'

Læs mere

Ønsker I frisk luft, ny energi til mødedagen, fælles oplevelser eller dialog omkring et specifikt emne på en anderledes måde? Så er 'Spot On' præcis, hvad I skal bruge. 

Mødepakke med 'SPOT ON' på Rungstedgaard bookes direkte hos os, men selve faciliteringen bliver leveret af vores fantastiske samarbejdspartner CoastZone.

Læs mere

Kender du ikke det, når vennerne eller kollegaerne efter beskrivelse af en sjov oplevelse udbryder "man skulle nok have været der"... Sådan er det også med Rungstedgaard.

BOOK EN RUNDVISNING

- SÅ GI'R VI FROKOST!
Læs mere

Er du mødebooker eller mødeplanlægger så vil vi rigtig gerne invitere dig og din kollega på rundvisning og lækker frokost. Vi glæder os til at se jer!

Læs mere

IMPULSIVT MØDE?

Læs mere

Har I brug for at holde et impulsivt møde eller måske blot brug for en arbejdsdag i andre omgivelser - så kig forbi. 

Læs mere

Snorlige rækker i plenum

- eller walk and talk i parken...
Læs mere

KODEORDET ER FLEKSIBILITET

Rungstedgaard tilbyder lyse og moderne konferencelokaler til både store og små konferencer. I vores største konferencelokale kan du samle op til 450 deltagere. I vil være placeret i naturskønne omgivelser med masser af mulighed for spændende pauseaktiviteter. 

Læs mere

DE VED HVAD DE LAVER

Ann, Rosenbaum, SAS Institue A/S

Uden mad og drikke...

Læs mere

Vi ved hvor vigtig forplejningen ved et møde eller en konference er. Dels fordi den sikrer at alle deltagere har den bedst mulige energi og effektivitet i løbet af dagen, men også fordi det altid er maden, som gør mødeoplevelsen til noget ekstra særligt.

Læs mere

Nem Tilmeld

Læs mere

Lad os give dig lidt ekstra tid. Nem Tilmeld er et online tilmeldingssystem, som gør det nemt og overskueligt at holde styr på tilmeldingerne til dit arrangement.

Læs mere

Danske konferencecentre

Læs mere

Rungstedgaard er medlem af Danske Konferencecentre, som er et etableret netværk af Danmarks bedste møde- og konferencecentre.

Læs mere

FØLG OS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM