Konferencer

Forplejning

På Rungstedgaard ved vi, hvor vigtig forplejningen ved et møde eller en konference er. Dels fordi den sikrer at alle deltagere har den bedst mulige energi og effektivitet i løbet af dagen, men også fordi det altid er forplejningen, som gør mødeoplevelsen til noget ekstra særligt.

Når du besøger Rungstedgaard vil du altid kunne nyde friskbrygget kaffe/te, kildevand og frisk frugt fra vores buffeter, som er placeret rundt om i huset. Det er også ved disse buffeter at morgenbrød, formiddags- og eftermiddagslækkerierne bliver serveret i løbet af dagen.

Rungstedgaard serverer 3 hovedmåltider i løbet af dagen. Maden er tilberedt af vores dygtige kokke som alle sætter gastronomi, sundhed og gode råvarer i højsædet. Har i særlige ønsker eller behov som vores køkken skal tage hensyn til, så husk at sige det når i booker mødet – vi imødekommer med glæde jeres ønsker i det omfang det er muligt.
 

 

VELBEKOMME
 

Er jeres program pakket og med begrænset tid til pauser og forplejning, er en business lunch også et muligt alternativ til vores frokostbuffet. Læs mere her.