Konferencer

Gratis Parkering


På Rungstedgaard skal du aldrig bruge tid på at lede efter en ledig parkeringsplads. Vi har masser pladser og de er ganske gratis at holde på.

Holder I en større konference i indre København, kan det hurtigt koste jer op til 15.000 kr. i parkeringsafgift. Og penge sparet er jo penge tjent - så det er værd at tage parkeringsafgiften med i regnestykket når I skal planlægge en større konference.

Og glemte vi at nævne at køreturen fra København op langs kysten er ganske smuk og kun tager ca. 30 minutter. Og så byder vi naturligvis på gratis kaffe to-go til hjemturen...FÅ STRØM PÅ DIN BIL MENS DU OPHOLDER DIG PÅ RUNGSTEDGAARD

Du kan sagtens få strøm på din elbil, mens du besøger Rungstedgaard. Vi har opsat to ladestandere på p-pladser, der hver kan oplade to elbiler.

For at få adgang til strømmen skal du oprette dig som kunde hos E.ON. Det gør du nemt via dette link: eon.dk/bestil. Er du ikke kunde ved E.ON. kan du leje et ladekort i receptionen.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os i receptionen eller alternativt kontakte E.ON. på telefon 70 27 05 77 eller mail kundecenter@eon.dk.

 

DET' MÅDEN VI PARKERER & LADER OP PÅ!
 

Vores parkeringsplads er oplyst og videoovervåget hele døgnet.