Konferencer

Mødelokaler

Hold møde for 2 eller konference for 450 gæster i et af vores mødelokaler her hos Rungstedgaard. Udvalget af mødelokaler er stort, så vi har mulighed for at opfylde forskellige ønsker og behov, når der skal holdes møde. Skal det være et lille og intimt lokale, eller skal det være stort med højt til loftet og masser af luft? Variationsmulighederne er uendelige. 

Vores mødelokaler er lyse og venlige og indeholder alt det nødvendige AV udstyr, til at holde en præsentation, oplæg eller lignende. I kan ganske enkelt forme jeres møde som I ønsker det. Er der i løbet af mødet behov for teknisk support, så løser vi også det, ved at sende en af vores in-house teknikere. Leje af mødelokale er altid inkluderet i prisen, når du booker en af vores mødepakker. Se her vores udvalg af mødepakker.


MØDELOKALER OG GRUPPERUM

Om du skal bruge et mødelokale, konference- eller plenumlokale, grupperum, eller måske blot en hyggelig krog til at holde et kaffemøde, så byder Rungstedgaard dig velkommen indenfor.

Udover møde-og konferencelokaler, har vi også 12 grupperum, hvor I i mindre grupper har mulighed for at snakke dagens agenda godt igennem, eller løse opgaver af forskellige slags. De 12 grupperum kan reduceres til 6 mødelokaler med plads til 16 deltagere. Så der er som sagt, et væld af muligheder for at tilpasse lokalerne efter jeres behov og ønsker for et møde. Se de forskellige lokaler her.

Vi skal nok sørge for alt det praktiske, samt sørge for at der lidt til at holde enegien oppe. Vi har flere steder på Rungstedgaard placeret kaffeøer, hvor der altid vil være masser af kaffe, te, vand og snacks så der er lidt energi til hjernen.
Læs mere om forplejningen på Rungstedgaard.


MØDELOKALER MED MASSER AF MULIGHEDER

I VEST på Rungstedgaard har vi vores største lokale, som er velegnet som konferencelokale. Her er der plads til 450 deltagere, og hvis der er behov for det kan lokalet deles op i mindre sektioner. Lokalet rummer 400 skønne m2, hvor der er højt til loftet og smuk udsigt til vores park og skov. Væggene består af lydtætte whiteboards, så I vil ikke mangle plads at skrive på, når først I er i gang. 

Ud over vores store plenumlokale i VEST har vi en masse forskellige mødelokaler af forskellig størrelse og udseende. Lige fra lokalet Hven øverst i hovedhuset til Udsigten, der som navnet indikerer har en fantastisk udsigt til Øresund og er fyldt med Svanestole. 

I vores mange loungeområder som er placeret rundt omkring i huset, er man altid velkommen til at gå hen og sætte sig, for at nyde en god kop kaffe eller måske diskutere nogle af dagens begivenheder, inden den faglige dagsorden forsætter. Se lokaleoversigten her.


MØDE- OG KONFERENCELOKALER I SKØN BELIGGENDHED

Hos Rungstedgaard finder du nogle af de skønneste mødelokaler i Nordsjælland. Vi er tæt på København og kun et stenkast fra vand, park og skov. Her er der tænkt over detaljerne og vi sætter vores gæster i centrum, så I kan få en dejlig dag og holde fokus på jeres møde. Skulle du have spørgsmål angående vore lokaler eller specielle ønsker, så er du altid velkommen til at kontakte os.


RUNGSTEDGAARD - DET'MÅDEN VI GØR DET PÅ!