Konferencer

Mødepakker

NEMT OG EFFEKTIVT MED EN MØDEPAKKE

Med en Rungstedgaard mødepakke får I mulighed for at koncentrere jer 100% om den faglige dagsorden, så skal vi nok klare alt det andet. Vi tilbyder forskellige typer af pakker, så hvad enten I har brug for et sted at holde kick-off, formiddagsmøde, dagsmøde eller et uformelt kaffemøde, så kan vi på Rungstedgaard hjælpe jer med at sætte rammerne og byde jeres deltagere velkommen.

Vi byder dagligt mødedeltagere til alle typer af møder velkommen hos Rungstedgaard. Her er der højt til loftet og masser af plads til at tænke store tanker, samtidig med at man kan hygge sig og har en god oplevelse. 


VI HAR TAGET HØJDE FOR DET HELE

Udover dagens hovedmåltider, er der lækker buffet med kaffe & te, frugt og snacks ad libitum. Der er ligeledes adgang til gratis kildevand fra vores kølere, som er placeret rundt om i huset. Vi ved at det kræver meget energi, når man holder effektive møder - og derfor er det naturligvis vigtigt at der altid er adgang til friske forsyninger.

Vores mødelokaler er altid fuldt udstyret, så lige meget hvilket mødelokale du befinder dig i, vil der altid være blokke, penne, post-its, flip-over samt alt det nødvendige AV og IT-udstyr. Og husk, skulle der være behov for teknisk assistance undervejs, så kommer en af vores teknikkere og hjælper jer i gang igen med det samme.
 

VORES STANDARD MØDEPAKKER

Vi tilpasser naturligvis vores mødepakker til lige netop jeres behov, men nogle gange er det bare rart med noget at tage udgangspunkt i.
 

DET "LILLE EKSTRA" GØR EN FORSKEL

På Rungstedgaard tror vi på, at det er det lille ekstra der er med til at gøre en forskel. Derfor sørger vi som nævnt for forplejning hele dagen, masser af snacks, kaffe og lækkerier til at holde mødet i gang hele dagen. Derudover har vi masser af hyggelige kroge og lounge områder, hvor diverse emner og problemstillinger kan diskuteres i mindre grupper. Og vi har altid fokus på, at gøre jeres møde til en optimal oplevelse for alle deltagende parter.

På Rungstedgaard kan I holde møder fra 2 deltagere og op til 450 deltagere i vores største lokale, som er velegnet til konferencer. Med de mange forskellige typer af lokaler, har I mulighed for at forme jeres møde som I ønsker det. I vil på Rungstedgaard opleve lokaler i rolige omgivelser, med god udsigt og masser af muligheder, hvilket bidrager til et effektivt møde i 100% arbejdsro. Læs mere om vores mødelokaler.


FORNY ENERGIEN UDENDØRS

Har I brug for en pause undervejs eller skal der tilføjes nogle anderledes pauseaktiviteter, så er der fin mulighed for at trække udenfor og nyde nogle af vores mange udendørsaktiviteter - læs mere her. Om I skulle have lyst til at spille fodbold eller kongespil på vores græsplæne, gå en tur i skoven, nyde en tur langs kysten på cykel, eller prøve kræfter med teambuilding, så er det noget vi kan hjælpe med. Kontakt os gerne for at høre nærmere om disse muligheder. 


DET' MÅDEN VI MØDES PÅ!