Rungstedgaard

Arbejdspladsen

Som ansat på Rungstedgaard har vi meget høje forventninger til dig, men vi honorerer også indsatsen. Hos os er det en selvfølge at du er med til at udvikle huset, ved at deltage aktivt i alt fra menuplanlægning eller lokaleopstilling til større strategiske beslutninger – afhængigt af dit job.


SAMARBEJDE PÅ TVÆRS

Vi har en filosofi om at samarbejde er nøglen til det bedste værtskab. Derfor kommer alle medarbejdere på Rungstedgaard i ”Job Swop” i andre afdelinger, og en del af dit introforløb er at komme rundt i alle husets afdelinger.


RG ACADEMY

Vi har udviklet vores egen interne træningsprogram, som vi kalder RG Academy – her bliver du klædt på til at lære dig selv og dine kolleger bedre at kende, så samarbejdet optimeres til fordel for gæsterne og ikke mindst din egen arbejdsglæde. Alle medarbejdere på Rungstedgaard får lavet en DISC-profil, så vi ved hvad der motiverer dig, og du inddrages i udviklingen af alt fra produkter til arbejdsgange alt efter hvad du trives bedst med!
 

DET SOCIALE SAMVÆR

Det sociale samvær er vigtigt på Rungstedgaard – fordi det styrker samarbejdet! Vi tager på mange inspirationsture ud af huset, holder vinsmagninger, ølsmagninger, mm. og besøger vores  leverandører. Der ud over, holder vi i løbet af året arrangementer som f.eks. skitur, fisketur, bowlingtur, vi holder sommerfest for alle medarbejderne og julefest for alle medarbejdere med familier.


MANGE GODER

Udover rigtig gode arbejdsforbehold tilbyder vi bl.a. massage i arbejdstiden og du har som medarbejder fri adgang til vores fitness faciliteter. Du og din familie tilbydes attraktive priser på ophold og arrangementer på Rungstedgaard og i vores in-house wellness ”Art by Cat” samt via vores samarbejdspartnere og på hoteller rundt omkring i landet.


VI SYNES SELV AT VI ER DANMARKS BEDSTE ARBEJDSPLADS!