Historien

Rungstedgaard blev i 1917 opført som privatbolig til Laura Dinesen, der var beslægtet med vores berømte nabo Karen Blixen. Og frem til 1965 dannede huset ramme om familiens hverdagsliv, indtil det blev overtaget af Forsikringsakademiet, som i dag ejer og driver Rungstedgaard.

I 1970erne byggede man hotelværelserne til, så huset blev udvidet med 100 værelser, og i løbet af 1990erne og senest i 2002 byggede man til igen ad to omgange. 

Hovedhuset på Rungstedgaard som i dag rummer møde- og konferencefaciliteter til mere end 450 personer samt 141 hotelværelser, emmer af historie og elegance.

Kombinationen af de smukke gamle saloner og de professionelle og lyse konferencefaciliteter giver de helt unikke rammer for både arbejde og fest.


KIG ENDELIG FORBI!
 

Når du besøger os - så Husk også at besøge vores nabo 'Karen Blixen Museet', hvis tiden er til det. Museeet er indrettet i forfatterens fødehjem Rungstedlund, som igen blev hendes hjem, da hun i 1931 vendte tilbage til Danmark efter 17 år som farmer i Afrika. Her boede hun til sin død i 1962, og her skrev hun alle sine verdensberømte fortællinger.