Rungstedgaard

Praktisk info

Praktisk information lyder nogle gange lidt kedeligt, men det er ikke ensbetydende med at det ikke er vigtigt - tvært i mod...


CERTIFIKATER OG AFTALER

Rungstedgaard arbejder sammen med flere netværk og organisationer på tværs af branchen. Der ud over er vi certificeret indenfor forskellige områder.


EL-BILER

På Rungstedgaard tænker vi på miljøet - og på jer som tænker på miljøet :-) Derfor er det naturligvis muligt at lade din elbil op mens du opholder dig på Rungstedgaard. Vi har i dag 4 ladestandere. 


SIKKERHEDEN

Sikkerheden er bestemt ikke noget vi tager let på. Såfremt I ønsker det afholder vi med glæde sikkerhedsbriefs for deltagerne ved ankomst til Rungstedgaard. Men husk at nævne det når i booker jeres møde.


BETINGELSER

Selv om vi aldrig håber på et afbud, så er det altid rart at have styr på praktikken, såfremt uheldet måtte være ude. Bemærk at der gælder forskellige betingleser for henholdsvis fester og konferencer.


WIFI

Du har altid mulighed for at tilgå vores åbne gæstewifi på guest. Det er gratis og kræver ingen kode. Har du brug for et lukket og netværk er dette naturligvis en mulighed - det er blot at spørge efter en adgang, samt kode i receptionen.


PRIVATLIVS POLITIK

Når du klikker dig ind på Rungstedgaard indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Her kan du læse om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne og hvad vi bruger dem til. Læs mere.


SMÅT MEN GODT...