Rungstedgaard

Samarbejdspartnere


Vores dygtige mødebookere kommer gerne med inspiration og input til, hvordan i bedst muligt kan optimere og få fuldt udbytte af jeres næste strategidag, ledelsesseminar eller afdelingsmøde på Rungstedgaard. 

Trænger jeres møde til lidt ekstra krydderi eller skal jeres fest være ekstra festlig kan vi varmt anbefale vores nære samarbejdspartnere både til arbejdsrelaterede og private arrangementer. 

 

CoastZone 
CoastZone bor på Rungstedgaard og er vores mangeårige samarbejdspartner. Har I brug for oplevelser og læring på en ny måde så kan vi blandt andet tilbyde rabatter på spændende teambuildingaktiviteter.

 

 

Mike Hohnen.
Alle medarbejdere på Rungstedgaard har brugt lang tid sammen med Mike, der både er professionel foredragsholder, coach og underviser. Mikes tilgang til service er professionel, underholdende og fængslende.

 

 

Darkmoon
Ingen fest uden fed musik! Hos Darkmoon kan du leje alt, hvad hjertet begærer til din fest fra det mobile diskotek til jukeboksen og røgmaskinen og det helt rigtige diskolys.

 

 

Art By Cat
Når du bor på Rungstedgaard kan du blive forkælet fra top til tå. I vores smukke portnerbolig har Art by Cat indrettet en lækker velværeklinik med personlig og afslappet atmosfære.

 

 

DKBS - Danske Konferencecentre
Danske Konferencecentres Booking-Service A/S er ejet af foreningen Danske Konferencecentre og har til formål vederlagsfrit at tilbyde kunder rådgivning og reservationsservice ved afholdelse af arrangementer hos Danske Konferencecentres medlemmer. Klik her for at læse mere om DKBS.


DEM KAN VI LI' !