Rungstedgaard

Teambuilding med CoastZone

Uanset om jeres firmaarrangement varer to timer eller tre dage, vil en teambuildingdag med CoastZone styrke sammenholdet og relationerne i jeres team.


STORE OPLEVELSER I TRYGGE RAMMER

CoastZone har lang erfaring med at skabe store oplevelser og sørger altid for, at I kan føle jer trygge trods mentale og fysiske udfordringer. De er med jer hele vejen og sikrer, at alle i jeres team oplever dagen som en succes. Det kan de garantere ved at holde et afklarende møde med jer, hvor I taler om jeres forventninger til den store dag og ved at være til stede med et topprofessionelt team af erfarne og motiverede teambuildinginstruktører. CoastZone har fuld fokus på sikkerheden og planlægger alt ned i mindste detalje, så I alle trygt kan nyde dagen.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at alle instruktører i CoastZone elsker naturen og ser god effekt ved at bruge naturen til at skabe store oplevelser for rigtig mange virksomheder. Naturens kræfter og sårbarhed afspejler så fint vores egne som mennesker og giver grobund for refleksion og sammenligning. Men når det er sagt, kan jeres event lige så godt finde sted indendørs i et af vores mange lokaler.

Når alt kommer til alt, er det nemlig ikke rammen, der gør forskellen. Forskellen ligger i, at I lærer at se hinanden i nyt lys og får øjnene op for en masse skjulte ressourcer hos hinanden. Gennem nye roller i en ny sammenhæng, oplever I fornyet respekt, bliver stolte af hinanden og mærker en samhørighed og loyalitet, der er svær at skabe i en helt almindelig hverdag med mange opgaver og stort ansvar.
 

KLAR TIL AT HØRE MERE OM TEAMBUILDING?

Så kontakt bookingen, som kan sætte jer i kontakt med CoastZones dygtige team af  training managers.


VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!