Økovenligt hotel i Danmark

CSR og Ansvarlighed

Vi har igennem mange år arbejdet med ansvarlighed og CSR, hvor vi både stiller krav til vores egen produktion og måden vi arbejder på, men også til vores samarbejdspartnere. I forhold til den sociale ansvarlighed har vi et stærkt samarbejde med lokalsamfundet hvor vi bl.a. har en mentorordning med to folkeskoleklasser, som skal følge os gennem hele deres skoletid. Desuden har vi gennem flere år støttet både julemærkehjemmet og "Læs For Livet".  Vi har desuden 6 laderstationer til el- biler og kommer du på cykel, har vi et lille værksted med luft og ophæng, samt aflukket cykelopbevaring. 

NEDENFOR KAN DU SE VORES CERTIFIKATER OG SAMARBEJDSPARTNERE

                                                                                

Det' måden vi er bæredygtige på

Ansvarlighed er en stor del af Rungstedgaard. Vi arbejder med FN`s verdensmål #7 og #12 og er også stærkt forankret i det lokale miljø. Nedenfor kan du læse lidt om nogle af vores initiativer.

- Rungstedgaard har fået tildelt det økologiske spisemærke i bronze, hvilket betyder, at 30 - 60% af vores råvarer er økologiske. Bl.a. leverer vores egen 1200 m2 økologiske køkkenhave alt grønt og blomster til vores anmelderroste a la restaurant.

- Rungstedgaard har gennem mange år fået tildelt den grønne nøgle. Som miljømærket virksomhed skal vi leve op til mange konkrete og relevante miljøkrav, som sikres ved en omfattende godkendelsesprocedure og ved løbende kontrol. 

- På Rungstedgaard har vi valgt at arbejde med FN's verdensmål #7 (bæredygtig energi) og #12 (Ansvarligt forbrug og produktion).

#7: Vi har bl.a. klimacertifikat på bionaturgas og klima - el/vand.
#12: Vores køkken bruger lokale råvarer og køber kun bæredygtig fisk. Desuden kan man i vores shop bl.a. købe kaffescrub, rosenscrub og hjemmelavet confiture.

- Som det ene af to danske hoteller, er vi stolte over at have fået tildelt det internationale "greenstar certifikat i guld".

- Vi samarbejder med Daka Refood, som sikrer at al overskydende mad bliver genanvendt på en miljømæssig forsvarlig måde.

Sammen om mennesker, miljø og økonomi

Klik på videoen og få et indblik i de overordnede strategiske mål for ansvarlighed på Rungstedgaard. 

God fornøjelse!