Konferencer og møder på Rungstedgaard Hotel

Det oplagte valg til jeres næste konference

Med en Rungstedgaard mødepakke får I mulighed for at koncentrere jer 100% om den faglige dagsorden, så skal vi nok klare alt det andet. Vi tilbyder forskellige typer af pakker, så hvad enten I har brug for et sted at holde kick-off, formiddagsmøde, dagsmøde eller et uformelt kaffemøde, så kan vi på Rungstedgaard hjælpe jer med at sætte rammerne og byde jeres deltagere velkommen. Vi har 60 fantastiske konferencelokaler alle med dagslys og udsigt til grønne områder eller havet. 

SMALL

Hvis I søger et mindre mødelokale til 2-6 personer, så har vi flere muligheder. Alle vores lokaler har dagslys, standard AV udstyr og gratis kaffe/The hele dagen.

Læs mere

MEDIUM

Det er ikke for stort – det er heller ikke for småt. Det er MEDIUM. Hvis I er 10-20 personer står vi klar til at tage imod jer. VI byder på kaffe/The, teknisk assistance og gratis udsigt.

Læs mere

LARGE

På Rungstedgaard er der ikke mangel på plads og der er rig mulighed, for at afholde de helt store konferencer både inde og ude. Vi har højt til loftet og mange store udendørs områder, som egner sig perfekt til walk and talk møder. Sammen med dig, sammensætter vi den helt rigtige konference med masser af plads, uden at gå på kompromis med måden vi gør det på. 

Læs mere

Capacity Chart

SMALL
MEDIUM
LARGE

Hold møde for 2 eller konference for 450 gæster i et af vores mødelokaler her hos Rungstedgaard. Udvalget af mødelokaler er stort, så vi har mulighed for at opfylde forskellige ønsker og behov, når der skal holdes møde. Skal det være et lille og intimt lokale, eller skal det være stort med højt til loftet og masser af luft? Variationsmulighederne er uendelige. 

Vores mødelokaler er lyse og venlige og indeholder alt det nødvendige AV udstyr, til at holde en præsentation, oplæg eller lignende. I kan ganske enkelt forme jeres møde som I ønsker det. Er der i løbet af mødet behov for teknisk support, så løser vi også det, ved at sende en af vores in-house teknikere. Leje af mødelokale er altid inkluderet i prisen, når du booker en af vores mødepakker.