Det lille ekstra der gør forskellen

Om Rungstedgaard Hotel

Rungstedgaard er et hotel & konferencecenter smukt beliggende i Nordsjælland ca. 30 minutter fra København. 
På Rungstedgaard mener vi at et godt ophold består af en lang række ingredienser. Ligesom med al god mad forsøger vi at tilpasse indholdet, så det er perfekt afstemt.
Vi tror på at "det lille ekstra" gør en forskel, og vi sætter en ære i at vores gæster føler vi forstår dem og deres behov, og så elsker vi at overraske med noget, de ikke selv har tænkt på. 
I sidste ende handler det jo "bare" om mennesker, både vores gæster og os der arbejder her.

DET' MÅDEN VI GØR DET PÅ.

Vi ligger på Strandvejen lige ved Rungsted havn med udsigt over Øresund og egen skov og park i baghaven.
Og parken er ikke en hvilken som helst park. På en tur gennem parken møder man adskillige eksotiske planter og træer, smukke krukker, udskæringer og skulpturer, som gennem årene er blevet skænket til Forsikringsakademiet og Rungstedgaard. Og som nabo til Rungstedlund og Karen Blixen Museet - er det svært at undgå lidt fuglekvidder fra fuglereservatet.
Er man mere til bølgeskvulp end fuglekvidder, er et besøg på Rungsted Havn et godt alternativ. Her kan man hurtigt få et par timer til at gå med at slentre i butikker eller fange krabber mellem klipperne. Og har du mod på en tur i Øresund kan du altid låne et badehåndklæde i vores reception.