Oplevelser på Rungstedgaard

Træning, Velvære, Golf, Stranden og meget mere...

Omgivelser og faciliteterne på Rungstedgaard indbyder til aktivitet.

Når man nu har en privat park i baghaven og det store hav i forhaven, så ville det være en skam hvis vi ikke udnyttede det. Gå på opdagelse i parken og oplev de mange aktiviteter den byder på. Tag f. eks et spil petangue eller brug vores hyggelige bålsted til et uformelt møderum. Her er plads til 20 personer og I kan få frokosten serveret her. Hyggeligt og uformelt.

Hold en walk N talk i pavillonen ved søen eller sæt jer sammen i vores dejlige chefs garden, og nyd blomster, krydderurter og roen.
I kan også gå på stranden eller havnen – alt sammen blot et stenkast herfra. Vi hjælper  gerne med at få pakket en trækvogn med forfriskninger lige til at tage med.

Træning og velvære

Træning både ude og inde. Vi har et mindre fitness lokale der ligger smukt i vores portner bolig, og til foråret åbner vi op for et udendørs træningsområde, hvor du kan holde formen vedlige med udsigt til Øresund.

LØBERUTE

Vi har 2 km afmærket løberute i parken, og ønsker man en længere tur, skal man blot smutte ud ad lågen og løbe tværs over golfbanen til den nærliggende Folehaveskov. 

ØRESUND – vores infinity pool

Er du frisk kan du altid låne et håndklæde i receptionen og tage en tur i Øresund. Efter en tur i havet, kan du få varmen i vores nybyggede sauna. Se mere info hos Art by Cat.

Cykling

Rungstedgaard ligger på Strandvejen - en af de smukkeste og mest benyttede ruter for landevejscyklister i Nordsjælland. Vi har cykelpleje og aflåst rum hvor din cykel kan overnatte.

GOLF

Rungsted golfklub, ligger kun 15 min. gang fra Rungstedgaard. Kokkedal golf klub ligger 10 min i bil fra os og Hørsholm Golf klub ligger 20 min væk. Så mulighederne er mange for at få en god dag på banen, i forbindelse med et ophold på Rungstedgaard.

Velvære

Vi ønsker at alle vores gæster kan få glæde af vores smukke natur, samtidig med at gøre noget godt for krop og sjæl. Derfor har vi bygget et helt nyt træningsområde, hvor du kan træne med udsigt over Øresund. Du kan også nyde et saunagus ved vores Portnerbolig, hvor vi har fået sauna og koldvandsspand. Du kan også nyde en frisk dukkert i Øresund efterfulgt at afslapning i saunaen. I samme område kan du give den gas i vores lille indendørs træningsområde. 
Art by Cat ligger smukt i vores portner bygning. I lækre nyrestaureret omgivelser kan du blive forkælet med forskellige lækre behandlinger, som du finder - og booker via deres hjemmeside. Hos Art by Cat bruger de produkter fra Decleor, Priori og Bare Minerals.

Udendørs på Rungstedgaard

Når man som os, er så privilegeret at have Øresund i forhaven og egen private skov i baghaven, så ville det være en skam, hvis vi ikke brugte det aktivt.  Så vi har skabt en masse oplevelser I kan bruge, når I er på Rungstedgaard. Brug en pause til et spil Petangue, eller hop i vores trampoliner. Hold et uformelt møde ved vores hyggeligt bålplads, hvor I også kan få frokosten serveret. Og brug parken til walk N talks og kombiner business med pleasure.  Slut dagen af  i vores fantastiske 1200 m2 økologiske køkkenhave, hvor I kan sidde mellem blomster, urter og diverse grøntsager.