Hotel nær København |Velvære hotel | Rungstedgaard Hotel Skip to main content

Værelser på Rungstedgaard Hotel

Store hyggelige værelser med privat balkon og udsigt til naturen

RUNGSTEDGAARD HAR 139 VÆRELSER

  • 40 parkværelser
  • 96 værelser i hovedhuset
  • 3 suiter i portnerboligen

Standard værelse

Alle vores værelser er lyse og indrettet i nordisk stil med bad, toilet, god plads til at arbejde og gratis wifi. Standardværelse fås både som enkelt- og dobbeltværelse.

Læs mere

Superior værelse

Vores superior værelser er lyse og indrettede i nordisk stil med bad, toilet, god plads til at arbejde og gratis wifi. Værelserne ligger dejlig ugenert ud til vores hyggelige gårdhave eller med udsigt til den omkringliggende park.
Ligesom resten af Rungstedgaard er alle vores værelser på hotellet røgfrie, og vi tillader ikke husdyr på superior værelser.

Læs mere

Park værelse

Et ophold på Rungstedgaard skal være noget ganske særligt, så derfor har vi bygget en hotelfløj midt ude i skoven. Den er bygget på pæle, så skovbunden helt naturligt kan vokse ind under hotellet. Her kan du opleve at bo midt i naturen og være tæt på Rungstedgaard på én og samme tid.

Læs mere

Suiter

Nordisk design, store og lyse med havudsigt

I Rungstedgaards charmerende portnerbolig har vi indrettet 3 lækre suiter, alle med udsigt over vandet og Rungsted Havn. Alle i nordisk stil med plads til nydelse og fordybelse. Holder du bryllup på Rungstedgaard eller har du bare lyst at blive forkælet på rigtig Rungstedgaard manér, så bestil din næste overnatning på Rungstedgaard i en af vores lækre suiter. 
Alle suiter har gratis wifi samt adgang til gratis kaffe, te og kildevand.
Ligesom resten af Rungstedgaard er alle vores værelser på hotellet røgfrie, og vi tillader ikke husdyr på vores suiter.

Læs mere
Tilbage til toppen