Rungsted Restaurant | Rungstedgaard Hotel: Dinning Skip to main content

Spis på Rungstedgaard Hotel: Høj kvalitet – uformel stemning

Restaurant i Rungsted

Uden mad og drikke duer helten som bekendt ikke. Uanset om du skal spise morgenmad, brunch, frokost eller middag på en af vores 2 restauranter, så er du altid sikker på at du får det bedste af det bedste. Vi har en fantastisk forplejning som både gæster der besøger Rungstedgaard i forretningsøjemed eller som privat person nyder godt af. 

Julefrokost Take Away

Julefrokost Take Away

Take Away til julefrokosten

Vores anmelderroste køkken tilbyder nu julefrokost som Take Away. Skal I samles og fejre julen, kan I gøre det med et twist af Rungstedgaard. 
Lækre kolde og varme retter, som blot skal varmes med alt fra det traditionelle danske køkken. I slutter selvfølgelig af med Ris a la mande med Rungstedgaards kirsebær sovs og så er det blot at sige GLÆDELIG JUL og VELBEKOMME.

Læs mere

Afternoon Tea

Afternoon Tea på Rungstedgaard 

Det perfekte arrangement i rolige omgivelser med kage, sandwiches, bobler, kaffe og selvfølgelig Te. Vores konditorer vil forkæle jer med en masse lækkerier og så kan I bare læne jer tilbage og nyde samværet. 

Læs mere

The Lounge

Anmelderrost restaurant inspireret af det nordiske køkken

The Lounge er vores lille hyggelige a la carte restaurant med plads til 20 gæster. Maden er lavet med kærlighed til det lokale, nordiske og rene køkken, hvilket også betyder, at menuen kan variere fra dag til dag, afhængig af hvilke råvarer, der smager bedst lige netop nu. 

Læs mere
The Restaurant

The Restaurant

"The Restaurant" - Velbekomme! 

Når aftenen falder på, og det bliver tid til dagens sidste måltid for vores konferencegæster, fremtryller vores køkken en sublim velsmagende menu sammensat af sæsonens bedste råvarer, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne gane. 

Læs mere

Frokost

Frokost skal der til.. 

Som noget helt nyt tilbyder vi nu også frokost til vores hotelgæster og gæster udefra. 
Lækkert smørrebrød a la Rungstedgaard, hvor der er noget for enhver smag. Denne frokost serveres i vores hyggeligt restaurant The Lounge.

Læs mere
Breakfast

Morgenmad

Morgenmad - God herlig morgen til dig

Hver morgen serverer vi Rungstedgaards store morgenbuffet med et kæmpe udvalg af lækkert bagværk....

Læs mere
Tilbage til toppen