Spis på Rungstedgaard Hotel: Høj kvalitet – uformel stemning

Uden mad og drikke duer helten som bekendt ikke. Uanset om du skal spise morgenmad, brunch, frokost eller middag på en af vores 2 restauranter, så er du altid sikker på at du får det bedste af det bedste. Vi har en fantastisk forplejning som både gæster der besøger Rungstedgaard i forretningsøjemed eller som privat person nyder godt af. 

Afternoon Tea

Afternoon Tea på Rungstedgaard

Det perfekte arrangement i rolige omgivelser med kage, sandwiches, kaffe og selvfølgelig Te. Vores konditorer vil forkæle jer med en masse lækkerier og så kan I bare læne jer tilbage og nyde samværet. 

Læs mere

The Lounge

Anmelderrost restaurant inspireret af det nordiske køkken

The Lounge er vores lille hyggelige a la carte restaurant med plads til 24 gæster. Maden er lavet med kærlighed til det lokale, nordiske og rene køkken, hvilket også betyder, at menuen varierer fra dag til dag, afhængig af hvilke råvarer, der smager bedst lige netop nu. 

Læs mere
The Restaurant

The Restaurant

"The Restaurant" - Velbekomme! 

Når aftenen falder på, og det bliver tid til dagens sidste måltid for vores konferencegæster, fremtryller vores køkken en sublim velsmagende menu sammensat af sæsonens bedste råvarer, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne gane. 

Læs mere

Frokost

Frokost skal der til.. 

Som noget helt nyt tilbyder vi nu også frokost til vores hotelgæster og gæster udefra. 
Lækkert smørrebrød a la Rungstedgaard, hvor der er noget for enhver smag. Denne frokost serveres i vores hyggeligt restaurant The Lounge.

Læs mere
Breakfast

Morgenmad

Morgenmad - God herlig morgen til dig

Hver morgen serverer vi Rungstedgaards store morgenbuffet med et kæmpe udvalg af lækkert bagværk....

Læs mere