Rungsted Restaurant | Rungstedgaard Hotel: Dinning Skip to main content

Spis på Rungstedgaard Hotel: Høj kvalitet – uformel stemning

Restaurant i Rungsted

Uden mad og drikke duer helten som bekendt ikke. Uanset om du skal spise morgenmad, brunch, frokost eller middag på en af vores 2 restauranter, så er du altid sikker på at du får det bedste af det bedste. Vi har en fantastisk forplejning som både gæster der besøger Rungstedgaard i forretningsøjemed eller som privat person nyder godt af. 

The Lounge

Anmelderrost restaurant inspireret af det nordiske køkken

The Lounge er vores lille hyggelige a la carte restaurant med plads til 20 gæster. Maden er lavet med kærlighed til det lokale, nordiske og rene køkken, hvilket også betyder, at menuen kan variere fra dag til dag, afhængig af hvilke råvarer, der smager bedst lige netop nu. 

Læs mere

The Restaurant

"The Restaurant" - Velbekomme! 

Når aftenen falder på, og det bliver tid til dagens sidste måltid for vores konferencegæster, fremtryller vores køkken en sublim velsmagende menu sammensat af sæsonens bedste råvarer, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne gane. 

Læs mere

Frokost

Frokost skal der til.. 

Til frokost serveres en buffet med en delikat blanding af danske, udenlandske og klassiske retter, koldt og varmt, sødt og salt, mildt og stærkt. Der er noget for enhver smag, og alle vores delikatesser er helt og aldeles hjemmelavede.

Læs mere

Morgenmad

Morgenmad - God herlig morgen til dig

Hver morgen serverer vi Rungstedgaards store morgenbuffet med et kæmpe udvalg af lækkert bagværk....

Læs mere
Tilbage til toppen