Gør noget godt for dig selv

Art by Cat - wellness at Rungstedgaard

Vi ønsker at alle vores gæster kan få glæde af vores smukke natur, samtidig med at gøre noget godt for krop og sjæl. Hos os kan du både træne i det fri fra vores udendørs træningsområde, og indendøre fra vores lille hyggelige gym. Når træningen er overstået, kan du- hvis du har lyst - hoppe en tur i Øresund og skynde dig op i vores sauna, hvor du kan få varmen.
Art by Cat ligger smukt i vores portner bygning. I lækre nyrestaureret omgivelser kan du blive forkælet med forskellige lækre behandlinger, som du finder - og booker via deres hjemmeside. 

https://www.artbycat.dk/

 

SAUNAGUS
Vi kan vi VARMT anbefale den unikke saunagusoplevelse hos Art By Cat. Oplevelsen giver stor velvære, virker udrensende og giver mere energi – en oplevelse du ikke må gå glip af.
 
Gusoplevelsen begynder i den dejlige varme sauna, hvor din gusmester vil tage jer igennem den første rejse med to udvalgte dufte fra rene æteriske olier, der fordeles i saunaen med forskellige håndklædeteknikker. Herefter peeles kroppen med en lækker peeling fra Elemis, der er lavet på mineralrige salte og hibiscus. Denne skylles af under en koldvandsspand, hvor huden efterlades silkeblød. Derefter tager gusmesteren jer igennem 2. rejse i de æteriske olier, hvor ansigtet peeles med en mandarinscrub – og der efterfølgende lægges en ansigtsmaske, der er lavet på cica og eukalyptus og som giver en masse fugt.

Afslutningsvis kommer I igen under koldvandsspanden og bliver dernæst budt på en dejlig grøn The samt vand med forskellige frugter.

 

GUSTIDER:

Saunagus holder sommerlukket

Fredag kl.16:00 og kl.17:15

Lørdag kl.8:30 og kl.9:45

Søndag kl.8:30 og kl.9:45

Pris 195,-

 

Book saunagus ved at sende en mail til: 

catharina@artbycat.dk