Blog

5 gode staldtips

Alle konferencer er selvfølgelig forskellige, men der er altid nogle grundlæggende steps, man skal igennem, når man booker.

Her er vores bedste bud på 5 gode staldtips - når du booker en konference.


1. BEHOV & BELIGGENHED - VÆLG DEN RIGTIGE LOKALITET...

Tænk altid over, hvad formålet med konferencen er, og hvilke faciliteter I har brug for. Hvor mange er I, skal deltagerne overnatte, har I brug for udendørsfaciliteter, etc.? 
- vælg altid et sted, hvor du føler dig tryg - din mavefornemmelse har oftest ret!


2. BUDGET & KVALITET - AFSTEM FORVENTNINGER...

Der er altid en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vær realistisk omkring ambitionsniveauet. Tjek altid indholdet i mødepakken, inden du sammenligner priser.  Oplys, såfremt I har yderligere behov a la; ekstra grupperum, scene i lokalet, bemandet garderobe, bålplads i parken etc.
- det er aldrig sjovt at blive overrasket med ekstra udgifter bagefter.
 

3. PLANLÆG - OVERHOLD TIDSPLANEN...

Vær helt specifik på programmets indhold , deltagerliste samt tidsplan. Mød altid op i god tid på dagen, så du sammen med stedets konferenceværtinde kan gennemgå dagens program, inden deltagerne møder op, og oplys altid om ændringer og evt. særhensyn.
- lav en detaljeret køreplan for hele konferencen, og del den med konferenceværtinden.
 

4. FORPLEJNING - ALLE HUSKER MADEN...

Forplejningen skal selvfølgelig bidrage til energi og effektivitet i løbet af dagen, men maden skal også være ”det ekstra”, hvor du overgår deltagernes forventning. Husk altid at oplyse om eventuelle allergi- eller andre fødevarehensyn hos deltagerne.
- alle taler om vejret, og maden...
 

5. PRAKTIK  & TEKNIK - SPØR’ OM HJÆLP...

Betragt det valgte konferencested som din nye bedste kollega. De har mindst lige så stor interesse i, at konferencen bliver en succes, som du har. De har prøvet det masser af gange - så misbrug endelig deres gode erfaring.
- alle får koldsved ,når de skal starte en projektor, så overlad det til en anden!


GOD FORNØJELSE!